READ ↠ Gurindam Jiwa

SUMMARY Gurindam Jiwa

READ ↠ Gurindam Jiwa ↠ [Read] ➳ Gurindam Jiwa Author Hlovate – Dogsalonbristol.co.uk Ceritera 1 Schubert's Serenade oleh HlovateLagunya penuh dengan kenangan Dan dengan kenangan itu cerita ini ditulisCeritera 2 Vendetta oleh ImaenDengan jari aku gali sedikit tanah di nisannya kukuburk Ceritera Schubert's Serenade oleh HlovateLagunya penuh denCeritera Schubert's Serenade oleh HlovateLagunya penuh dengan kenangan Dan dengan kenangan itu cerita ini ditulisCeritera Vendetta oleh ImaenDengan j. Gurindam Jiwa HlovateBila dah terbiasa dengan 6 course meal tiba tiba dihidangkan dengan sepinggan nasi campur sahaja; mesti ada yang kurangheheheIni karya terakhir Hlovate dibaca Dah terbiasa dengan novel penuh so bila menghadap mini novel seperti ini memang rasa x puasSesuatu yang berbeza bila tiada lovey dovey plot untuk naskah ini Walaupun bila imaginasi tiada batasan mula merewang dah tentunya terbayang 'sesuatu' sekiranya watak Shah tidak ditamatkanGigih la jugak mengetuk pintu pakcik google tengah2 malam untuk mendapatkan detail lagu dan simfoni yang berkumandang ;Vandetta ImeanMungkin langitku belum terbuka untuk genre action thriller seperti ini Sukar sedikit untuk dimaksimakan ruang pemahaman Tapi suka dengan sindiran sinis perihal sosio ekonomi dan politik oleh penulisHati Adriyana Noor SurayaMini novel ini dikeluarkan sebagai peneman kembarnya Tanah Adriyana keluaran CESB Untuk pembaca yang belum diberi kesempatan melancong ke Tanah Adriyana Resort confirm terpinga pinga Biarpun Noor Suraya dengan gigihnya memberi bayangan di mana letaknya bangunan utama dan insfrastruktur asas siap dicetak pelan lokasi lagi tapi untuk pembaca lemah daya ingatan seperti aku; sesatnya sudah tentu Tapi bila hati Manjalara dan Aliya diplotkan; memang terbentang jelas arah perjalannya DAN Noor Suraya tetap dengan magisnya

REVIEW ✓ DOGSALONBRISTOL.CO.UK Ñ Hlovate

ASisipan kisah cinta 'dia' yang menyimpan seribu rahsia 'dia' yang menyimpan seribu cerita 'dia' yang ingin berkongsi sebuah rasa Aliya dan Manjalara. awesome

Hlovate Ñ 1 READ

Gurindam JiwaAri aku gali sedikit tanah di nisannya kukuburkan cincin itu di sisinyaHari ini adalah titik tanpa pulang lagiCeritera Hati Andriyana oleh Noor Suray. review for Schubert's Serenade onlySatu satunya novelcerpen kot H yang boleh buat aku menangis Perwatakan Ju'a ni lebih kurang dengan kebanyakan watak ciptaan H yang lain seperti Addin Trisy Minn dll What I admire most about Ju'a is that dia masih mampu menjaga aurat dengan abang tiri eventhough diorang duduk satu rumah which is pada aku sangat susah utk orang melayu biasa buat Bila baca novel ni aku terasa rindu sangat dengan arwah abang sebab bond antara Ju'a dan Abang Shah yang sangat kuat walaupun sebagai adik beradik tiri tapi dah cukup untuk buat aku jealous sebab tak sempat nak rasa kasih sayang seorang abang sepenuhnya Ju'a dan Abang Shah berkongsi minat yang sama; muzik Cumanya Ju'a main violin n Abang Shah main piano sampailah satu tragedi yang buatkan hidup Ju'a berpusing 360 darjah Ending dia macam tergantung sampai part Ju'a masuk KMS je then habis Pembaca tak tahu apa kesudahan hidup Ju'a adakah dia akan jumpa balik dengan EG ke main violin balik macam dulu ke or what So pls H buatlah sambungan untuk cerita ni 3lagi dua cerita tu belum sampai seru lagi nak baca hahaha zzz